Dani Nuñez

“És una bona oportunitat per a donar la nostra opinió sobre com ens agradaria promocionar Palma.”


Daniel Núñez és un al·lot de 24 anys a qui l’entusiasma la fotografia; algú que intenta compartir “fotos interessants” amb un enfocament diferent de les coses. Anys enrere va començar a experimentar amb Instagram, fent fotos de manera molt esporàdica. I, sense adonar-se’n, ja tenia una càmera rèflex a la motxilla amb la qual feia voltes pels carrers de Palma cercant què fotografiar.

Què significa per a tu la fotografia?
Per a mi és inspiració. M’agrada pensar, inspirar-me en alguna cosa, fer-ho i després gaudir del resultat final.

Què és el que més t’apassiona d’aquesta afició / professió?
El que m’apassiona és el moment de fer la foto; la inspiració, i després el resultat. Una barreja d’aquestes coses és el que m’entusiasma, perquè crec que darrere cada fotografia hi ha un moment d’inspiració.

Què conten de tu les teves instantànies? I què hi ha darrere?
Crec que una mica la meva personalitat, perquè darrere d’elles, moltes vegades intent transmetre un estat d’ànim.

Què és el que més t’agrada fotografiar?
El que més m’agraden són les postes de sol. Aquest instant quan el dia es converteix en nit. Per a mi és un moment màgic.

Per què has triat Instagram com a plataforma de comunicació?
Perquè crec que és la plataforma idònia per a compartir la meva afició, que en aquest cas és la fotografia, ja que la mateixa xarxa social està basada en això.

Per què creus que és important que els ciutadans participin en el concurs Palma365? Com els animaries a participar-hi?
Palma ha estat triada com la millor ciutat del món per a viure-hi, i molta gent que no coneix la ciutat es preguntaria per què Palma? Crec que és una molt bona oportunitat per als qui vivim aquí per a aportar el nostre gra d’arena i demostrar amb fotografies de la ciutat què té de bell viure a Palma, i així donar la nostra opinió de com ens agradaria promocionar-la.

Tres estacions, tres plans. Quines propostes recomanaries fer als qui visiten Palma durant l’hivern, la primavera, i la tardor?
Sens dubte, a l’hivern recomanaria veure el correfoc i la revetla de Sant Sebastià, que són les festes de la ciutat. A la primavera, l’ideal seria veure les processons de Setmana Santa, que són també cultura i tradició. I a la tardor, fer una mica de senderisme i anar als miradors de Palma a gaudir del paisatge.

I si haguessis de triar un sol racó de Palma per damunt tots, amb quin et quedaries?
Em quedaria amb Es Baluard, un lloc molt tranquil que, a més, té una magnífica vista de la Catedral de Mallorca.

Si un amic de fora et diu que pensa fer un viatge a Palma, quin pla li diries que no es pot perdre de cap manera?
A Palma sempre hi ha coses per fer, però el primordial seria fer un recorregut pel nucli antic per a conèixer la història de la ciutat.

texto cookies